Åter hem till Drevberget

Under vinjetten ”Bostadspuls” gjorde Sundsvalls Tidning förra veckan ett besök till Drevberget. Det är Andreas Sahlin och sambon Elin Hellström (från Östersund) som nyligen har köpt kåk och flyttat in granngårds med Andreas föräldrahem. På söndagen fick dom även pryda framsidan på pappersversionen av tidningen!

En rymlig uteplats på övervåningen är färdigställd inför sommaren. Foto: Viktor Sjödin, ST.nu

I reportaget (”plus”-artikel) får vi läsa om flytten, huset och parets pågående totalrenovering. Huset som hade stått obebott under tio år bjöd på en del överraskningar… På vinden hittades en gammal hink med dynamit! Man tog det säkra före det osäkra och lät polisens bombgrupp ta hand om fyndet. Paret själva bjuder även dom på en del överraskningar – i september väntas tillökning i form en liten grabb! Grattis!!

Ett svar på ”Åter hem till Drevberget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *