Indals IF – Holms SK. Live ikväll onsdag kl 18,30


Dagens match live! Kontrollera att du har bästa kvalitet på kugghjulet nere till höger. Vid eventuella tekniska problem, prova istället HSK’s kanal holmssk.se/youtube.

Ikväll kl 18,30 blir det derby på Härevallen i Indal. Matchen sänds live här på Holmbygden.se !

Efter sommaruppehållet har Holm kommit ut med en bortavinst mot Viskan och senast en hemmaförlust mot Alnö. Holm står på en fjärdeplats i tabellen och nu ställs man mot tabelltvåan Indals IF (f.d. konkursade Granlo BK ). Tufft motstånd och bortaplan ikväll – men Holmlägret har visat sig från sin ljusa sida under träningarna på sistone med en mycket stark och stor uppslutning. De gamla HSK-rävarna Patrik Mattsson och Krister Lind, som även medverkade mot Viskan och Alnö, har gjort comeback efter några års uppehåll. Kristers resoluta brytningar på öppna ytor och Mattsson kraftiga tillslag är välkomna förstärkningar i truppen! Ikväll kan allting hända!

Holms SK kommer till Härevallen med följande trupp: 30.Andreas Kotermajer 2.Kristian Karlsson 4.Krister Lind 5.Johan Hallström 6.Oscar Pq Palmqvist 7.Patrik Mattsson 8.Yonas Khlwelki Ye 9.Olle Nordberg 10.Niklas Wikholm 11.Gebremeskel Elias 12.Kenneth Lindberg 14.Eskil Nordberg15.Linus Frisk 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Peter Lind 20.Marcus Smedman 21.Claudio Moraga.

Nästa match: Holms SK – Matfors IF 2. Söndag 26 augusti. 14:00 Holmvallen

Laguppställning, matchnotiser och resultat får du på SMS vid varje match, gratis här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *