Café och öppet hus i skolan med pyssel och trevlig samvaro för alla

Marianne och Per provar det nya cafét i skolan med en kopp kaffe.

På torsdagar i höst fr.o.m. den 19/10 är det öppet hus på skolan för alla åldrar som vill komma och umgås, ta en kopp kaffe eller bara sitta och sticka eller lägga ett pussel. Tanken är främst att skapa ett trevligt tillfälle i Holm att umgås. Alla är välkomna och inget medlemskap krävs. Vill man ta med ett pussel, sin stickning, leksaker eller en bok går det utmärkt. Man köpa en kopp kaffe om man vill, men att ta med eget fika går lika bra. Inget inträde.

Välkomna!
Holmbygdens Utveckling

Ett svar på ”Café och öppet hus i skolan med pyssel och trevlig samvaro för alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *