Jessica Falk i ST: ”Livet börjar vid 40”

Jessica Falk
Jessica Falk och dottern Tova hemma i Anundgård, Holm.

Ifjol flyttade Jessica Falk med dottern Tova och maken Patrik till Holm och den anrika ”Gamla Affär’n”. Jessica med familj har blivit en frisk fläkt för bygden med musik och engagemang. I samband med sin 40-årsdag berättar hon i dagens Sundsvalls Tidning om flytten till Holm, tidigare svåra händelser och hur hon hittat livskraften.

– Det är skitmysigt här, det känns som möjligheternas hus. Jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör här, säger Jessica.


Har du missat den nysläppta filmen från Gamla Affärn?
Se hur butiken i byn såg ut 1975, filmat av Max Wikholm.

Till hösten planerar Jessica förutom sin kombinerade födelsedags- och inflyttningsfest för en miniturné i Sverige. Hon har ett nytt svenskt band, The Flaming Hearts, som dessutom gästas av Charlie McCoy från Nashville som var exekutiv producent på hennes album och som drog i gång hennes artistkarriär.

Läs mer här i dagens reportage ur Sundsvalls Tidning.

 

AKTUELLA SPELNINGAR MED JESSICA FALK
Biljetter, tider m.m. – läs mer på Jessica Falks hemsida.

6 & 7 sept i Gävle/SollefteåCharlie McCoy och Jessica Falk & The Flaming Hearts
Charlie Mccoy har producerat musik med bland andra med den allra störste - Elvis Presley.

Charlie McCoy gästar Jessica Falk & The Flaming Hearts konserter i Gävle och Sollefteå. En världsberömd och prisad multiinstrumentalist från Nashville TN. Charlie McCoy har varit med och skapat soundet bakom tusentals inspelningar och hits med Dolly Parton, Johnny Cash, Bob Dylan, Ringo Starr, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley och många många andra.

.
10 augusti Tranviken Havsbad
Jessica Falk & The Flaming Hearts kl. 20.00.

17 augusti Junsele Jessica Falk & The Flaming Hearts. Det blir en kväll med drag i!

9 juni i Sättna kyrka Jessica uppträder med kören Voices Of Joy i Sättna kyrka. 

16 juni Sundsvall, Elimkyrkan Jessica spelar solo, varmt välkomna!
.

LYSSNA PÅ
Jessica Falk – Let’em Know ( This Girl´s Here To Play) .

Ett svar på ”Jessica Falk i ST: ”Livet börjar vid 40”

  1. Hej! Jessica å Tove. Hitta denna sida just nu. Jag vi har tänkt på er sen förra sommaren när vi träffades i Junsele på Vi bor 4 mil norr om stan.Nu ser vi fram emot Ditt nya album i dec.Kramar till er från Aili å Göran Moberg Godmark 102 89691 Husum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *