Beställ ”Restaurangchansen” nu och stöd Holms föreningsliv!

Beställ Restaurangchansen här och du får fina rabatter på restauranger och butiker i Sundsvall med omnejd. Samtidigt stödjer du Holms föreningsliv! 

Restaurangchansen är ett välkänt och populärt rabatthäfte fullt med rabatter på restauranger med t.ex. ”ät 2 – betala för 1”. Dessutom finns nu mängder av %-rabatter och erbjudanden i butiker, på biltvättar med mera i Sundsvallstrakten. Du sparar direkt igen kostnaden på 220 kr per häfte på bara t.ex. en biltvätt och en lunch på stan.

HSK.HBU.Intäkterna (110 kr/häfte) delas sedan rakt av mellan Holmbygdens Utveckling och Holms Sportklubb. Föreningar som båda kämpar för Holmbygden, men tyvärr med sparsamt kapital.

STÖD HBU OCH HSK, GÖR SÅ HÄR:

  • ALT. 1: Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och betala 220kr/häfte till PlusGiro 197 34 26-8 eller Swisha pengarna till 0730-332944.
    OBS! Skriv ”FÖRNAMN OCH EFTERNAMN” som betalningsmeddelande, så att vi vet avsändaren.  Vi leverar till dig per post eller annat lämpligt sätt, beroende på var du bor. Häftena börjar skickas/delas ut fr.o.m. fredag 5/9.
  • ALT. 2: SMS’a/ring 0730-332944 om du vill köpa kontant i Sundsvall el. Holm.
  • Tipsa gärna andra eller beställ och sälj åt dina kollegor, vänner och bekanta.
BESTÄLL HÄR:
* = (obligatoriskt)
Restaurangchansen 2014!Beställ restaurangchansen av oss!.
.
Tack för att du stödjer
Holmbygdens Utveckling
och Holms Sportklubb!

Har du frågor eller funderingar? Vänligen kontakta oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *