Avspark för Holmknattarna på Holmvallen, kom och heja!

HSK's fotbollskola 2014.På lördag den 13/9 har vi ett sammandrag på Holmvallen. Vårt knattelag ska spela första matchen kl 10:00. Ta en tur till Holmvallen, köp en varm lördagskaffekopp eller en hamurgare och heja fram våra kämpande, tappra knattar. Kiosken håller öppet ungefär mellan 09:30-12:30. Vi ses!! /Hälsningar Holms Knattelag

Holms SK - förening i utveckling.Spelschema för Holmvallens knattesammandrag:
10:00 Sidsjö-Böle IF P07 – Holms SK
11:00 Selånger FK 06 – Söråkers FF P06-07
12:00 Njurunda SK – Sundsvalls FF P06


Klicka här och stöd Holms SK när du spelar på Svenska Spel. Stöd Homs SK med HELT GRATIS via Svenska Spel!

Registrera dig hos Svenska Spel en endaste gång, sedan stödjer du alltid Homs SK med HELT GRATIS varje gång du spelar med Svenska Spel på t.ex. Stryktippset, Lotto eller köper Trisslotter! Tillsammans med andra Holm-fans blir det varje år flera tusen jätteviktiga kronor (!) för Holms SK. År 2013 blev det 3500 kr! Klicka här – Så gör du!

Länkar
Knattelagets hemsida – holmssk.se/knattar
Läs mer om klubben – holmbygden.se/hsk.
Klubbens hemsida – holmssk.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *