Livesändning ikväll! Holms SK – Hassels IF


Kvällens match live! Kontrollera att du har bästa kvalitet på kugghjulet nere till höger. Vid eventuella tekniska problem, prova istället HSK’s kanal holmssk.se/youtube.

Ikväll 19:00 spelar Holm sin andra hemmamatch och ikväll planeras på test att livesända matchen via Youtube. Det är första gången i historien som en Holm-match sänds live. Sändningen ser du enklast här ovan på holmbygden.se.

Kom givetvis och se matchen på plats! Den bästa upplevelsen får man självklart på läktaren! Holms eminenta gatukök håller öppet som vanligt, med försäljning av kaffe, korv, hamburgare m.m. Livesändningen är på försök mer tänkt som ett alternativ för HSK-fans långt bort i Sverige eller för den som vill se målen eller Mattsons glidtacklingar i repris.

Laguppställning, matchnotiser och resultat får du på SMS vid varje match, gratis här!

Eftersom detta är första gången med en livesändning ifrån Holmvallen, så vill ”filmteamet” lägga in en brasklapp om att det kan förekomma en del tekniska problem. Om det skulle vara så att en ny “stream” behöver startas, så kommer den att synas under Holms Sportklubbs Youtubekanal.

Kvällens stream (”inbäddad” ovan): https://www.youtube.com/watch?v=lJ5KbFHHRt0
HSK:s Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *