Nye ägaren Håkan Larsson ljög i TV om Johan Stendahl


Se inslag om det återigen aktuella skandalhusen och om kopplingarna till ökände Johans Stendahl.

Uppföljningen av SVT om skandalhusen i Holm veckan som gick. Den nye ägaren Håkan Larsson som driver firman Bilforum i Örebro visade tydligt att han ljög om Johan Stendahl. Först känner Håkan Larsson inte till Stendahl alls, för att sedan medge att det faktiskt träffats för 30 år sedan. I själva verket träffades de på bara häromdagen i samband med besöket vid skandalhusen i Holm. Lyssna på intervjun nedan och hör hur Håkan Larsson berättar sin sanning för SVT.

Håkan Larssson känner inte ens till att den förre ägaren Aros Energideklaration med kopplingar till Johan Stendahl just nu bedriver reparationer i hans egna fastigheter.

Migrationsverket ger uttryck för det egendomliga i att ägaren av ett företag inte vet vad som sker kring sitt företag och sina fastigheter. Håkan Larsson tillbakavisar dock att han skulle agera någon slags målvakt eller bulvan i sammanhanget. Trots det visar det sig på köpekontraktet att Johan Stendahl var med och fixade själva köpet av fastigheterna då Håkan Larsson tog över dem.

Läs mer om SVT’s granskning av skandalhusen
7/8 SVT Nyheter: Finansmannen kan ligga bakom boendet


Lyssna på hela intervjun med Håkan Larsson där han förnekar att han känner Stendahl.


Migrationsverket kommenterar avslöjandena och tycker det är egendomligt att Håkan Larsson förnekar kännedom om anbud som han själv skickat in.
12/8 SVT Nyheter Västernorrland: ”Är firman fläckfri kan vi inte göra något”

Länkar:
Tidigare tidningsartiklar, radioprogram och TV-reportage om skandalhusen i Holm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *