Holms SK föreslås Division 5

Träningsmatch mot Söråker i NCC-hallen.
Holms SK i halvtid under träningsmatch mot Söråkers FF i NCC-hallen. Linus Frisk i bakgrunden utslagen efter bruten näsa i en hård närkamp, men kom ändå tillbaka in på planen i andra halvlek.Holms SK.

Vinterträningen är i full gång för HSK med träningar inomhus. Samtidigt kommer det nu besked som talar för att det blir Division 5 även nästa år för Holms Sportklubb.

Efter en säsong med något knaper poängskörd 2015 hamnade man strax under strecket och Division 6 i väntade 2016. En vakant plats i femman står dock till förfogande idag och sexans alla lag har tackat nej till uppflyttning. Medelpads Fotbollsförbund fick då den delikata uppgiften att avgöra om de nystartade lagen Nedansjö eller Ljustorp som båda legat i dvala ifjol skulle erbjudas platsen, alternativt om Holm skulle få chansen som åkte ur ifjol. Efter överläggningar föreslås nu Holms SK platsen, men slutligt besked ges efter representantskapsmötet den 10 mars.

Läs mer om turerna kring seriespelet i Division 5 på här på Lokalfotbollen.nu och på MFF’s hemsida.

Nya tränarduon Andreas Lundberg och Peter Lind.Vinterträning i full gång med Andreas Lundberg som ny tränare. Under tiden fortsätter vårvinterns träningar i Nordichallen och Bergsåker med ny tränare för i år efter att bröderna Åslin tillåtits pensionera sig. Andreas Lundberg från Indal har antagit uppgiften att leda A-laget i år. Peter Lind – även han från Indal, Agne Frisk och Bengt Sjödin kommer att assistera Andreas.
traning-2

.

.

.
traning-1

.
En träningsmatch har spelats i NCC-hallen i Timrå och den 12-13 mars väntar Sundcupen i Nordichallen. Några nyförvärv här även gjorts och några gamla Holmlirare har hittat hem igen såsom Johan Rudin, Nils Backlund och Simon Brundin. Därtill har några utsocknes nyförvärv också tillkommit. En spännande säsong väntar med andra ord som vanligt hemma på Holmvallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *