Mästerkocken från Holm och Lidens skola i White Guide-final

MÄSTERKOCKAR: Sundsvalls kommun är riktigt bra på måltider inom skola och har fått inte mindre än åtta nomineringar i tä…

Publicerat av Heja Sundsvall den 12 september 2016

Holms egen mästerkock Glenn Widén (t.v. på bilden) åker till Malmö och White Gudie Junior-galan. Lidens skolrestaurang har nämligen nominerats till årets bästa!
Alla minns kanske inte skolmaten som den mest kulinariska smakresan varje dag. Kanske har ni som följer Lidens skola på facebook har dock erfarit att det råder en annan verklighet i där idag. Eleverna från Holm, Indal och Liden som går på Lidens skola har på senare tid fått glädjen att se fram emot dagens lunch varje dag. På sidan kan man se den ena högtidsmåltiden efter den andra tjusigt framdukad med råvaror tillagade i det egna köket. Trotsande en sparsam matkassa, blir det med stor kunskap lyxigt och gott ändå. Mycket är tack vare just den nye kocken Glenn Widén, som ifjol med familj flyttade till Holm och nu arbetar på skolrestaurangen som kock. Numera även kallad mästerkock! Tillsammans med sin personal har Glenn i år nämligen tagit Liden till välkända White Guide Juniors tävling nominerade till Årets skolrestaurang 2016. Bara att önska Glenn och Lidens skola lycka till i tävlingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *