LIVE: Göran Frisk gör comeback mot Hassels IF!

Dagens match live! Kontrollera att du har bästa kvalitet på kugghjulet nere till höger. Vid eventuella tekniska problem, prova istället HSK’s kanal holmssk.se/youtube.

Idag 17:00 besöker Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder matchen. Med få matcher kvar av säsongen och en tät strid i botten av tabellen är det idag en match med mycket på spel! Efter att IFK Sundsvall 2 (som Holm besegrade i våras) dragit sig ur serien så tappade Holm en ack så viktig trepoängare i den ringa poängskörden. Inför dagens match så ligger Hassels IF på sju poäng i div5-tabellen – tätt följda av Holms SK på fem poäng. Beroende på hur de högre divisionerna slutar så kan det bli så att en sistaplats innebär en nedflytt till division sex nästa säsong. I en match där Holm har möjlighet att passera nästjumbon Hassel så är en tre-poängare idag viktigare än någonsin!

Gästspelande i dagens stormatch är ingen mindre än 80- och 90-talets stora gigant, den enastående Holmprodukten Göran Frisk!

Laguppställning, matchnotiser och resultat får du på SMS vid varje match, gratis här!

Kvällens stream (”inbäddad” ovan): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:s Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *