Utbildning för ”förstärkta medmänniskor”

På torsdag är det dags för  ytterligare en livsnödvändig utbildning av Holms så kallade ”förstärkta människor”. Det är ett bra tillfälle att repetera sina kunskaper för vår bygds kanske viktigaste ”räddningsresurser” – alla de frivilliga i bygden som larmas via SMS i händelse av hjärtstopp, trafikolycka, brand och drunkning.

Lyssna till räddningstjänstens föreläsning, öva hjärt-lungräddning, se vår den lokala nödutrustning som vi har här i Holm m.m.

Är du också intressera av att hjälpa nödställda människor i din närhet och bli en bli förstärkt medmänniska i Holm. Då är du också välkommen på torsdag! Skriv i så fall dina uppgifter här i formuläret, och kom på utbildningen.

När: Torsdag 13/2 kl. 18:00
Var: Församlingshemmet Anundgård

.
Läs mer om Förstärkt medmänniska och repetera dina kunskaper
i HLR eller se vad du kan göra om någon går ner sig i en isvak m.m. på Holmbygden.se/akut  .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *