Långfärdsskridskor finns att hyra i Holm

Nu finns det långfärdsskridskor att hyra i Holm och möjlighet att själv prova på naturupplevelsen! Flertalet fina bilder och videos har cirkulerat i vinter från Holmsjön med långfärdsskrinnare ute på isen och intresset har vuxit allt större i och med den milda vintern då isen ofta legat bar.

Skrinnare i glider friktionsfritt och ljudlöst fram över Holmsjön i solnedgången.

Tyvärr är det många som inte har långfärdsskridskor eller som har egna och vill kunna ta med sig vänner och bekanta på naturupplevelsen, men hädanefter finns det smidiga sådana att hyra lokalt i Holm (alt. i Sundsvall). Man spänner enkelt fast dem under sina skor eller kängor. Sen är det bara att åka!

Medlemmar i Holmbygdens Utveckling (HBU) har dessutom 20% på hyra.

Långfärdsskridskor (Lundhags) för uthyrning.

.

Priser och film på hur skridskorna fungerar under: Turism/Fritid och Långfärdsskridskor.

Nuvarande temperatur i Holm:
Se hur nattens temperatur varit och prognos här på vädersidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *