”Little love” – Ny singel av Holms egen artist Jessica Falk

Nu kan du se Jessica Falks nya musikvideo till nya Nashville-singeln ”Little love” och kanske passar låten extra bra i tider som dessa med isolering och avstånd. Jessica beskriver låten som en ”må bra”-låt som hon skrivit tillsammans med amerikanska countryartisten Jenn Bostic.

Little love med Jessica Falk från Holm.

Jessica: ”Idén kom vid en svår period…”
– Idén till texten kom till när jag befann mig i en period som var svår och Jenn och jag funderade över vad det beror på att vissa människor kan säga vad som helst utan filter, rena elakheter ibland. Mitt svar blev: ”Jag tror att alla behöver kärlek för att kunna känna sig tillfreds med sig själv och sitt eget liv”. Därför är det så viktigt att leva sitt liv och inte ångra sig. Det handlar låten om.

Tidigare inlägg med Jessica falk

Lyssna ”Little Love”
Spotify
Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *