Stormöte för alla i Holm med fika och information från föreningslivet

Torsdagen den 19/10 kl 19 inbjuds alla som bor och vistas i Holm till höra om vad som händer i bygden och komma med egna idéer! På Anundgårds skola håller Holms föreningar och organisationer en träff där alla är välkomna att lyssna, ställa frågor och komma med förslag. Syftet är att informera, engagera och hitta fler samarbeten inom bygden. 

Respektive förening i Holm kommer att berätta om deras verksamhet och vad de har på gång. Dessutom får man gärna komma med förslag om vad som önskas mera eller sådant man själv skulle vilja utveckla. Det ges även möjlighet att kolla in de nygamla skollokalerna och gymmet. 

Fika serveras!

Värdar och initiativtagare till träffen är Holm Hembygdsförening,
Holms Sportklubb och Holmbygdens Utveckling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *