Survivors – Ny EP med Jessica Falk


Lyssna på Surivivors, från den nya EP’n med samma namn.

I dagarna släppte Jessica Falk, Holms egen countrystjärna, sin nya EP ”Survivors”. Här kan du lyssna på några av Jessikas nya och tidigare låtar och inte minst se deras välgjorda musikvideos, varav en del är inspelade i Holm! Många av låtarna har skrivits och producerats i Nashville tillsammans med några av de stora musiklegendarerna, som bland annat arbetat tillsammans med Elvis Presley. 


Jessica Falk höll sin releasekonsert i Stockholm på Scalateatern i september.

Pressrelease: ”Tillsammans med sina numera nära vänner Bobby Wood, Vip Vipperman och Scott Baggett, så har Jessica skrivit dessa låtar som handlar om kärleken till livet och om att överleva. Detta efter några tuffa år för Jessica där hon tagit sig igenom svår sjukdom och tragedier. Periodvis har Jessica sedan 2010 spenderat mycket tid i Nashville, efter att hon blev inbjuden av prisbelönade musikerlegendaren Charlie McCoy som är känd som musikernas musiker.

Tidigt mötte hon pianisten och låtskrivaren Bobby Wood (Dusty Springfield, Garth Brooks, Johnny Cash, LeAnn Rimes), som blev hennes mentor. Den aktade legenden har också varit mentor, låtskrivare och studiomusiker åt superstjärnan Garth Brooks under hela hans karriär. Bobby var även nära vän och pianist till Elvis Presley. Jessica och Bobby har skrivit flertalet låtar genom åren. På EP:n har de tillsammans skrivit balladen ”You´re The One”.”
Läs mer i Pressreleasen hos mynewsdesk.

Läs mer:
Jessica Falk Hemsida
Facebook
Instagram
Spotify
Youtube
Holmbygden,se, tidigare artiklar om Jessica Falk 

Se fler musikvideos med Jessica Falk:

Fler musikvideos med Jessika Falk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *