Föresläsning söndag 4/2: Hemberedskap


Elavbrott i en månad! Är du förberedd när krisen kommer? Vad behöver man ha koll på? Kom och lyssna!

Patrik Norberg från Medelpads Civilförsvarsförening kommer till Holm på söndag och föreläser om beredskap i hemmet. Få kunskap om grundbehoven, kommunens krishantering, mm. Möjlighet finns att ställa frågor under och efter föreläsningen. Kaffe och tilltugg serveras!

Föresläsningen är uppdelad i tre delar och man får stanna så länge man vill utefter hur mycket man vill lära sig. I den första delen blir det en översiktlig genomgång över våra grundläggnde behov. Sedan går man in lite djupare på kunskaperna om vad man bör ha koll på för att klara under en kris och i den tredje delen blir det även lite praktik där man kan testa eller repetera hur det är att laga mat på spritkök. Ta gärna med om du har ett stormkök och vill passa på att fräscha upp handhavandet och avsluta dagen med en t.ex. sopptallrik.

TID O PLATS: Söndag 4:e februari, Anundgårds skola
ANMÄLAN: Mejla senast 3/2 till wennerlof1957@hotmail.com meddela att du kommer, så vi vet ungefär hur mycket kaffe som behövs.
PRIS: Gratis!
PDF för affischering!

Kommande föreläsningar på temat: Beredskap och säkerhet
Under vintern och våren kommer Holmbygdens Utveckling i samarbete med Civilförsvarsförbundet att ordna fler föreläsningar på det idag väldigt aktuella temat säkerhet och trygghet. Härnäst fortsätter vi med följande:
22/2 kl 13 på torsdagscafét – ”Säkrare seniorer”
17/3 kl 13 söndag kl 13 – ”Totalförsvarsinfo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *